Sajtos, tejfölös pogácsa, valahogy így:
2,5 dkg élesztő, 1 dl langyos tej, 13 dkg reszelt trappista sajt (először füstölt sajtot tettem bele, igen finom, karakteres ízt kapott tőle) másodjára kicsit semlegesebb, félzsíros President sajt került reszelésre. 35 dkg finomliszt, 2 csipet só (4 ujjas!), 13 dkg vaj, jó minőségű President vaj 82%, 1 tojás sárgája és 20 dkg tejföl
Ő itt fent, kicsit túlkapta magát, mert nem találtam az új sütőn, hogyan kell két tepsire állítani, de már meg van. Eszem, ügyes bal kezével segített a problémán.
A pogácsa pikk-pakk elfogyott, készítettem hát egy gyors kalács szerűséget, tésztájában kicsiny narancs reszelékkel.
Ez azért nem ment olyan egyszerűen mint az ötletadó kicsi filmen, de azért rendben lett és finom.